sâmbătă, 4 mai 2013

romania , a monkey business

in ultima perioada am observat tot mai multe manifestari  ciudate, maimutzareli sa le zicem, un comportament antisocial, ofensator si nesimtit din partea altor cetateni ai acestei mandre si degeaba meleag.
poate  e si din cauza faptului ca iarna a trecut si omul saturat sa stea in casa iasa afara sa isi faca aceleasi chiesti pe care le facea in umilul lui barlog, doar vara rufele se spala afara, de aceia nu e de mirare ca scandalul s-a mutat din bucatarie la tereasa de la coltul strazii.
sau poate e doar vina mea ca am stat toata iarna mai mult pe acasa si  m-am obisnuit cu traiul bun si netulburat de melteni frustrati.
dar stiu ca nu e vina mea, la un moment dat  cetatenii acestei tari au crezut ca lumea dintre granitele tari devine tot mai buna, mai cu bune maniere, se vedea o lumina, dar a fost doar o iluzie, caci factori negativi au fost la munca prin strainatatzuri si acuma ca s-a gatat ne-au invadat din nou ca niste capuse care nu se limiteaza doar la iarba verde.
si aceste elemente negative care pe meleaguri staine sunt ca niste miei dusi la taiere, odata ajunsi inapoi (sau poate ei sunt din mongolia, sau india) sunt hotarati sa se comporte cat mai ciobanesc posibil pt a recupera timpul pierdut.
o lipsa de bun simt, exemple sunt garla, dar totusi sa dam cateva:
- pietoni care te injura cand le atragi atenita ca trec pe unde nu e permis;
- in germania era mai ieftin;
- in spania era mai ieftin;
- pe o alee de pietoni un nene isi parcase masina pt a o spala , pietonii trebuiau sa  mearga prin boscheti, el a zis ca nu e vina lui ca e alee pe acolo;
- in italia era mai ieftin;
- etc.

o fi mai ieftin prin alte locuri dar pe acolo nu iti permiti sa faci atatea magari si sa te mai si lauzi dupa ca un mucos de clasa doua.

not the end

p.s. sa nu uitam de maimutzele care conduc masini cu numere de bulgaria (exceptie un amic care e chiar ok )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu