vineri, 8 iulie 2011

bere sau suc

Te-ai intrebat de ce oare oameni calculati beau si se urca la volan, la ghidon , la maneta, la joystick -ul , masini , motoretei, avionului , elicopterului?
Pai e destul de simplu, pt ca ei merg in oras unde se intalnesc cu un prieten doi, si stau la un local unde cand se uita in meniu observa ca berea e mai ieftina ca sucul luat din punct de vedere al cantitatii, berea e la 0,5l si sucul e la 0,25/0,33l.
Aici intervine rationalmentul omului calculat, scoate delefonul destept din buzunar sau calculator de birou (dupa caz), face niste calcule calculate, si isi da seama ca mai bine bea o bere caci se hidrateaza mai bine si nu contine asa de mult zahar, si in timpul in care ar bea o bere ar bea 2 sucuri, deci bere castiga.
Ai zice ca ar purtea sa beie o apa ca e la acelasi pret si aceeasi cantitate, mda dar apa are omul acasa garla la robinet, nu-i vad rostul decat la udatul plantelor cand esti in oras.  
S-ar putea sa fie o conspiratie mondiala a celor de la Green Peace pt a ne lasa fara carnete si astfel se va reduce poluare , caci toti vom folosi mai des bicicleta si transportul in comun, hmmm.... nu e o idee proasta pt o conspiratie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu