marți, 15 februarie 2011

Moduri de distractie


In zilele noastre felul in care ne putem petrece timpul liber a devenit foarte divers fata de acum cateva sute de ani.
Sau cel putin asa se pare , dar pana la urma totul se reduce la unele lucruri care au existat de mii de ani in sanul oricarei civilizatii.
Si anume consumul de bauturi alcoolice (bauturi nealcoolice bem doar cand conducem sau avem vreo boala si luam pastile sau te miri ce , dar nu e bine sa nu vrei sa bei alcool). Unii mai apeleaza si la fumatul de tutun , care daca oricum fumezi si la lucru , si acasa si pe strada , nu mai e deloc distractiv , asa ca recomandarea mea ar fi sa va lasati caci v-ati apucat de fumat din distractie si uite unde a ajuns multa lume. Dar daca fumezi alte ierburi , eu zic ca e chiar bine pt organism atata timp cat ramane distractiv.
Muzica si dansul sunt iarasi niste metode de distractie cu vechime lunga si plina de istorie. La un studiu atent veti observa asemanari  interesante intre dansul de astazi cu cel al bastinasilor continentului american.
Sa revenim la lucruri mult mai interesante , sexul e cea mai frumoasa forma de distractie si cea mai veche. 
Pana  la urma suntem rezultatul distractiei dintre Adam si Eva. Si cum s-a intamplat pot numai sa imi imaginez: 
dupa ce au fost dati afara din Rai ca au mancat un mar, asta s-a intamplat numai pt ca nu stiau de sex , ei se distrau mancand mere ( ce nebunie ) . Oricum dupa incident ajungand undeva afara din Rai , asta nu se stie  unde, si stand ei asa plictisindu-se au vrut sa beie ceva dar nu aveau alcool pe vremea aceea (cred ca Cain si Abel l-au descoperit , astfel se explica modul taranesc de a se ucide), de fumat la fel nimica, muzica si dans nici nu se punea vorba pt ca trebuiau sa fie minim ametiti pentru a incepe sa cante si sa danseze, sa aiba discutii interesante cu cineva, nu aveau cu cine , asa ca intr-un final au descoperit sexul si le-a placut asa de tare ca uite suntem 6 miliarde si ceva de frati si surori. De aici si concluzia ca sexul este singura distractie din care se creeaza o sinergie 1+1=3, dar numai daca vrei sau ...
De la baut s-a mai murit , de la fumat la fel , si de la muzica poti muri , dar numai de la sex tot auzi ca mai aparut unul pe pamant.
Acuma ar fi mai multe feluri de a te distra, dar acestea sunt cele mai accesibile si pe care sigur le-am facut pana acuma, in caz contrat ai o problema , oricum distractie placuta. 

Un comentariu:

  1. Brava Adrian ,brava. Foarte tare acest articol chiar daca referintele ,, bibilice'' nu sunt pe gustul meu. Poate tu te tragi dintr-un neam de perversi si criminali, dar asta e treaba ta. Oricum, sunt perfect de acord cu sexul ca solutie ideala pentru distractie, asa cum ar fi disparitia banilor solutia multor altor probleme. Stia genearatia flower power ce stia.

    RăspundețiȘtergere