marți, 12 aprilie 2011

Rocky Popa Ep. 4 Teleportare

Rocky Popa urca obosit scarile, tocmai ce se intorcea acasa de la jobul lui foarte obositor, Rocky Popa lucreaza la o ferma de fluturi si mamarutze.
Intra in casa, se duce la frigiser de unde isi ia o conserva de semi-mancare, o incalzeste la lumanare (a renuntzat la gaz , era prea scump si deloc verde), se aseaza pe scaun si cand sa inceapa sa manance un zgomot puternic de masina de gaurit il face sa isi scape furculitza si cutzitul din maini. Niste vecini dadeau iara gauri , Rocky Popa iasa pe casa scari si incepe sa zbiere "VA FU@ IN G#R@!!!  mORTII SI RANITII!! ETC" dupa care arunca si o mana de petarde, pe care le avea de la revelion, la usa taraturilor de vecini.
O liniste bacoviana se lasa pe scara dupa aceea, asezat din nou la masa , Rocky Popa da drumul la televizor , asta ca sa ii ieie gandul de la mancarea oribila pe care o avea in fata, ajunge la canalul lui favorit unde se astepta sa il gaseasca pe Nenea Anthony Bourdain, DEZASTRU, in loc de emisiunea lui preferata se difuza Little Sluts, o emisiune in care niste maimici cat china de mari isi transforma fetizetele de 3-4-5-6 ani in niste mici inganfate, tzatze, ipocrite, caraghioase,  supra acoperite de machiaj, de la final il dau jos cu spaclu/dalta si le imbraca ca pe niste fufe/centuriste/pitzipoance in miniatura, apoi le mai si trimit la un concurs de frumusetze.
Enervat la culme Rocky Popa reuseste sa se teleporteze pe platoul de filmare al mini pitzipoancelor, unde iarasi printr-o super putere gasita in farfurie le transforma pe mame in soricei si pe mini pitzipoance in pisicutze dragutze si cu pofta de joaca.
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu