miercuri, 27 aprilie 2011

despre pace


Ai observat ce pace e de sarbatori?  nimeni nu mai vrea sa mai distruga pe altul , toata lumea se concentreaza pe propria stare de bine, parca e armonie totala , codrul chiar devine frate cu romanul, pasarile ciripesc, florile infloresc, e fain de sarbatori! ar puteao tine tot anul , lumea ar fi mai buna pt totdeauna nu numai pt cateva zile.
Poate ar trebui sa nu mai facem lucuri inutile si sa contemplam  natura cu tot ce ne ofera ea, sa stam relaxati , sa radem unul de altul , sa fim pasnici ...
Cred ca daca conducatori acestei lumi ar fi mai relaxati , mai bine dispusi , si nu asa rupti de realitate ar inceta sa lupte impotriva proprilor cetateni cu tot felul de legi idioate, restricti inutile, se poate ca ei sa fi uitat de lucrurile care fac viata faina.
In lumea mea ar merge la lucru doar cei care se plictisesc acasa, sarbatori ar fi intruna caci voi respecta orice religie cu toate sarbatorile ei, pana si sarbatorile agnosticilor. Magazinele, benzinariile, fabricile , etc vor fi inchise sambata si duminica pt ca toata lumea sa se poata bucura de weekend (cu exceptia cafenelelor, baruri, cluburi, restaurante cu ciolan). Petrecerile s-ar tine in toata lumea, pt ca e mai bine sa mergi la un chef decat la job/razboi/sclavie/asuprire, adica e mai ieftin , mai relaxant , iti aduce mai multe satisfactii. Momentan maimutele se distreaza mai mult ca noi, duc o viatza in care sunt mult mai mult aproape de cei apropiati decat oameni care sunt imprastiati pe toata planeta si se intalnesc doar de sarbatori , si asta  nu in fiecare an ... rau destul....
Nu oameni de rand ar trebui sa se drogeze ci si conducatori de tzara, imagineazati discutzie de conducator     "Ce 1 mai pica duminica ? Muta ziua libera luni ca nu stiu daca ajung la timp la birou de la petrecerea aia House ", "Pastele tine numai trei zile? Nu la noi in tzara tine o saptamana , liber la tot poporul" si tot asa.
Utopic dar asta nu inseamna ca nu ne putem dori asa ceva , cine stie poate ajung intr-o zi presedinte.
Sper sa nu imi mint alegatori cum fac toti cei care au ajuns presedinti.

Cam atat pt azi, Peace

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu