vineri, 6 mai 2011

Rocky Popa Ep. 5 El teroristo


Suparat fiind pe felul in care mergeau lucrurile la el in tzara , Rocky Popa s-a hotarat sa dea o lectie conducatorilor de turma , asa ca, cu o armata de viezuri camuflati ataca o benzinarie. Pretul benzinei ajunse asa de sus incat nici raiul nu era destul de sus pt pretul de la pompa, Rocky P. trebuia sa mearga cu un pegas ruginit prin oras ca bani de combustibil nu mai avea.
Hotarat sa se razbune pe sistemul corupt care a inrobit soferii din toata lumea , de la americani bogati la arabii foarte bogati, restul nu se pune.
Rocky Popa plaseaza doua butoaie carate de viezurii antrenatzi la ferma de fluturi, in o benzinarie de renume din localitatea de renume in care locuia renumitul Rocky Popa, la un semnal anume se declanseaza bomba din cele doua butoaie, care se deschid si elibereaza mii de molii dresate sa manance pretul benzinei si al motorinei, si da l-au ciuruit ,din preturi nu a mai ramas nimica , totul a devenit gratis dupa acest incident, deci sa eliberam molile, sa facem pace caci razboiul ne ocupa din timpul de petrecere .
De ce nu l-au mai gasit pe Osama timp de zece ani? pt ca si-a dat seama ca e mai bine sa te intreci la bautura decat mersul la lupte si sapat grote . Peace

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu