miercuri, 29 februarie 2012

atacul bursucilor asupra lui R.P.


Intr-o seara rece de februarie, Rocky Popa a iesit sa isi conduca prietena in statia de autobuz caci bause o bere doua, si nu vroia sa isi riste iara carnetul de conducere, ar fi fost a treia oara, iar calul din fata blocului inghetase de prin decembrie.
Ar fi lasato sa mearga singura dar stia ce pericole se afla la el in cartier,  era ea curajoasa dar Rocky nu a lasato, poate si pt ca trebuia sa isi cumpere o paine de la magazinul de langa statie.  La iesirea din casa Rocky Popa se inarmeaza pt o posibila intalnire cu niste lupi maniaci si depresivi, vazuse un film de curand cu astfel de creaturi nocturne.
Pana in statie nimica periculos, drumul a fost cam intunecat, intrucat licuricii pe care ii foloseste la luminat stradal nu au putut veni din cauza frigului, isi urca prietena in autobuzul intunecat populat de orci, care erau prea obosite sa faca scandal de la lucrul din mina de la care veneau.
La jumatatea drumului spre casa Rocky Popa este atacat nu de un grup de lupi depresivi, cum se astepta, ci de un grup de 8-10 bursuci micutzi, cu ochii rosii si nebuni care il ataca din toate partile , scoate arma si trage in toate partile dar degeaba caci erau prea multi si asa de micutzi si dragutzi incat fiecare glontz ratase. Bursucii erau cu toti pe Rocky Popa incat ai fi zis ca e imbracat in o haina de blana care incearca sa il devoreze. Rocky nu mai stia ce sa faca pt a scapa , se gandi sa ii dea un sms lui Chuck Norris, dar erau certati si nu ar fi venit, ar fi chemat politia dar la el in cartier bursucii sunt animale protejate, intr-un final si-a adus aminte de painea graham pe care a cumparato de la magazin, si a aruncato la distanta de el, iar bursucii au fugit dupa ea, ei fiind inebuniti dupa painea graham, caci toti erau la regim.
Scapat din nebunia bursucilor si ajuns in casa Rocky Popa o pune de un Nesquik pt a se calma, cu surpindere   observa ca bursucii i-au facut o gramada de muscaturi in forma de ceas pe maini dar si pe picioare, cine are nevoie de ceas la picioare!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu