marți, 29 martie 2011

Rocky Popa Ep. 3 Crucea Ma-sii

Rocky Popa se scoala din pat si nu se trezeste ci se imbraca si  iasa la o plimbare sa se intalneasca cu prietena lui imaginara , el merge pe strada si in acelasi timp viseaza cum sa ii spuna lui Rodica Culcer faptul ca se gandeste sa se mai intalneasca si cu alte femei imaginare. Trebuie mentionat ca Rocky Popa numai in vis poate sa se gandeasca la astfel de treburi.
Mergand pe strada cat si pe o alee  in visul lui , in care vis culmea avea alt vis in care mergea pe o carare, si tot asa din vis in vis drumul ajunge la mers pe sfoara si in final la mers pe muchie de cutit , atat de grea era decizia lui    Rocky Popa. Tocmai de aceea pt a-si limpezi gandurile Rocky Popa se opreste la primul magazin mixt pe care il intalneste in cale, de unde isi cumpara un pet/bidon/badoc la 2,5 litri de Polar, era la oferta.
Cu Polarul sub brat Rocky isi continua plimbarea, oprinduse din o suta o suta de metri pt a lua cate o gura hotarata din bautura ursului alb, drumul devine tot mai virajat si mai incetzosat dupa fiecare suta de metri pana cand..............
Rocky Popa se trezeste pe un pat langa el era Rodica Culcer imbracata sumar in alb , il tragea de mana sa se trezeasca, dar uitandu-se mai bine , era o asistenta cu fatza de Klinger, era la urgentza, la  reanimale, da da la reanimale , nu la reanimare.
De aici a fost urgent trimis la Crucea Albastra, a fost o zi trista pt omul Rocky Popa.
Morala ar fi ca acei extra 500ml in plus pe care ia luat la oferta la sticla de Polar i-au futut fericirea , aveti grija la oferte, caci ce e gratis nu e chiar gratis , intr-un final vei platii si gratuitatea asa cum a patzit si eroul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu