luni, 21 martie 2011

weekend evaluation 4 calatorii


Deci e luni iara si trebuie sa am chef sa fac mai multe decat lunea trecuta cand dupa un weekend fain , distractiv , puscat chiar, dar foarte obositor , cred ca doar joi mi-am revenit din el , si asta numai ca era un concert ca poate mai stateam o zi pe tusa, dar numai o zi ca  dupa joi vine vineri si e pacat de la D-zeu sa stai in casa, si eu unul nu am stat in casa .
Vineri am plecat in oras, ca asa se zice , daca stau sa ma gandesc eu stau in oras deci nu vin din vreun sat , oricum sa  continuam povestea, si ajuns la locul de intalnire #1 am fost intrebat de ce nu ma casatoresc de catre un prieten mai vechi, care facuse acest lucru , oricum intrebarea ma debusolat  (nu chiar) asa de tare  ca la plecare am crezut ca am ajuns in beciul unui bloc, ne mai gasindu-mi iesirea . Oricum nu stiu ce am vrut sa spun mai devreme, adica e interensat sa te intalesti cu cineva pe care nu l-ai mai vazut de mult timp, si ramai surprins de evolutia lui in perioada in care nu l-ai mai vazut , si te gandesti ca poate tu in tot acest timp care a trecut de cand nu v-ati mai vazut ai ramas cam la fel , poate doar ceva fire albe. Good for them.
La locatia #2 a fost frumos , jolly fun , luminos de la lanterna telefonului meu , care a reusit sa puna niste zambete pe fetele oamenilor obositi dupa o saptamana de lucru, ce telefon d-nule. Da a fost asa de frumos ca am plecat doar in zori zilei acasa , astfel anuland o posibila deplasare la locatia  #3 . Oricum am o recomandare , sa nu va puna ala cu coarne sa va cumparati cel mai puscat whiskey care l-am baut pana acuma , si anume Macnaires, chiar daca e numai 32 de lei, nu se merita, mai bine bei ceva dintr-un pahar uitat pe masa . 
Mda si alta recomandare daca esti bine dispus, nu juca poker , caci s-ar putea sa fi prea agresiv pt cartile care le ai in mana , si inca ceva, sa joci cu carti de joc nu cu bucati de carton obosit cum am jucat eu, de aia am pierdut fabuloasa suma de 6 lei, de banii astia puteam sa imi cumpar 12 pungi de pufuleti pufosi.

Sambata cam toata lumea cu care am fost vineri a fost obosita, ocupata sau de negasit, intalnintu-ma doar cu presedintele viitoarei tari libere de tot ce ne subjuga acuma, in care eu voi fi lider spiritual, si am hotarat sa ne pornim intr-o calatorie nocturna prin localurile sibiene, observand urmatoarele chiesti:
Crispus Pub - aici ne-a venit ideea
Music Pub - e frumos acolo, mai mergem joi,
Crama lu' Nea Titi - e ieftin sa bei acolo, il vom include si in alte turnee prin baruri,
Oldies Pub - acolo e frumos , dar nu eram in forma pt asa ceva,
Propaganda - sa inchizi la 2 noapte nu e frumos, nu stim daca mai megem curand pe acolo,
Union Jos - e tot asa cald ca mai demult, si cred ca  unu sa lovit destul de tare la mana cand a indoit mobilierul din baia si asa urata, si Dj era prea agitat pt publicul minor,
Liquid - aici oricum nu imi place dar e chiar magarie sa nu lasi inauntru doi oameni respectabili, viitori conducatori de tzara , shame on them   
Cripsus Pub - era deschis ne astepta glorioasa intoarcere, sa tot mergi pe acolo.
Si am ajuns sa credem ca Marilyn Manson ar avea o camera cu fluturi pt relaxare , si cu sigurantza are si hamsteri.

Duminica asta am fost intr-o excursie culinara la restaurantul Km 240, unde au un ciolan cu fasole la fel de bun ca si la restaurantul de pestre drum, adica bun cum numai acolo gasesti, aici am mai fost si vom mai merge dar nu prea des ca nu vrem sa ne schimbam hainele cu unele cu marimi mai mari.
In timpul acestei excursi, care trebuia sa mai includa si o clatita din Cisnadioara dar era deja prea mult pt noi, am facut si planurile pt o viitoare excursie / turneu foarte fain care va include minim 9 locatii in alt oras, va fi un fel de Oina Party, nu ati mai auzit de asa ceva caci acuma o inventam.

Uite un film la care m-am uitat si nu m-as mai uita caci tocmai l-am vazut dar tu ai putea sa te uiti caci  e interesant si true story http://www.youtube.com/watch?v=-sPMSiyLRDk , cu toate astea sigura chiestie care mi-a ramas in cap e imaginea unei fete care si-a prins parul in niste scripeti si i se desprindea parul cu tot cu piele de pe cap, de ce naiba nu si-a prins parul? O patzito rau de tot ....
                                                
Rossi a iesit numai pe locul 7, poate data viitoare.
Pe data viitoare

P.S. "Vrei sa patzesti ceva?!" By Varu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu